Pārlekt uz galveno saturu

Uzsākts FLPP projekts "Slāpekļa izmantošanas spēja un proteīna kvalitātes aspekti kartupeļu šķirņu izveidē integrētajai un bioloģiskajai saimniekošanas sistēmām"

Attēla autors: No AREI arhīva

2020. gada janvārī AREI uzsākts Fundamentālo un lietišķo pētījumu projekts (FLPP) lauksaimniecības nozarē "Slāpekļa izmantošanas spēja un proteīna kvalitātes aspekti kartupeļu šķirņu izveidē integrētajai un bioloģiskajai saimniekošanas sistēmām" (NUE)

Pētījums tiks veikts divos prioritārajos zinātnes virzienos  Vietējo dabas resursu izpēte un ilgtspējīga izmantošana uz zināšanām balstītas bioekonomikas attīstībai un  Klimata pārmaiņas, dabas aizsardzība un vide
Vairāk informācijas - https://www.arei.lv/lv/projekti/2020/slapekla-izmantosanas-speja-un-proteina-kvalitates-aspekti-kartupelu-skirnu-izveide 

Pievienots 18/02/2020