Pārlekt uz galveno saturu

Konditorejas izstrādājumu (tortes) inovatīvu sastāvdaļu izstrāde un ražošana no kartupeļiem, Nr.:19-00-A01620-000056

Projekta līmenis
ES līdzfinansētie projekti
Projekta tips
Rūpniecisks pētījums
Projekta īstenošanas laiks
01.01.2020. – 31.03.2022. (t.sk. AREI 01.04.2020. - 31.12.2021.)
Projekta partneri
SIA INESES TORTES (vadošais partneris), Agroresursu un ekonomikas institūts, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Z/S Cīrulīši
Projekta mērķis
Radīt jaunus pārtikas produktus un jaunas receptes, izmantojot noteiktu šķirņu kartupeļus. Tādējādi radot jaunu noietu izplatītam lauksaimniecības produktam - kartupelim. Jauno produktu (tortes) nepieciešamība- veselīgāks produkts, veicinās sabiedrības veselību un konditorejas izstrādājumu dažādošanu atbilstoši jaunajām tirgus tendencēm un sabiedrības vajadzībām
Finansēšanas avots
ELFLA

Projekta vadītājs Juris Goldmanis (SIA Ineses Tortes)

Projekta vadītājs AREI Ilze Dimante

Projekta koordinators AREI Dace Maizīte 

 

dd

Publicēts: 01/04/2020