Pārlekt uz galveno saturu

Latvijas kopstends Dubaijas izstādē “Gulfood 2024”

Attēla autors: No AREI arhīva

“Gulfood” ir viena no vispieprasītākajām pārtikas un dzērienu izstādēm, kurā piedalās vairāk kā 5 tūkstoši dalībnieku no 190 valstīm, kas notiek katru gadu Dubaijā februāra mēnesī.

Izstāde notiek no šodienas, 19.februāra līdz 23.februārim Pasaules Tirdzniecības centrā Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos. Izstādē liela uzmanība tiek pievērsta pārtikas nākotnei, inovācijām un ilgtspējai.

Izstādē “Gulfood” AREI organizētais Latvijas kopstends atrodas Trade Centre Arena hallē, salas veidolā 174 kvadrātmetru platībā, stenda nr.S-G4.

"Pasaulē ir daudz un dažādas pārtikas izstādes, kādas kļūst populārākas un citām ne tik labi iet. Gulfood ir viena no tām, kuras spēj nodrošināt interesantus dalībniekus un vērtīgus apmeklētājus, tāpēc tā ir ļoti populāra izstāde nozarei. Arī Latvijas uzņēmēji ir pārliecinājušies par tās vērtīgumu un jau daudzus gadus piedalās šajā izstādē. Arī šoreiz, neskatoties uz daudzajiem un sarežģītajiem šķēršļiem, kā piemēram, Lufthansas puses vestās kravas pazaudēšanu, uzņēmumi ir apņēmības pilni, demonstrēt savus ražojumus un pārliecināt esošos un potenciālos klientus vai pircējus par Latvijas produktu augsto kvalitāti un izcilo garšu", komentē Agroresursu un ekonomikas institūts (AREI) LTVC vadītāja Asoc.Prof., Dr.Oec. Inguna Gulbe.

Kopstendā šoreiz liels dalībnieku skaits no Latvijas. Kopā 21:

"Felici” (Graci Musli), “Pērnes L" (Long Chips), “Markol” (Zaķumuižas ūdens), “Smartfoody” (The Beginnings), "Cannelle Bakery", "Lat Eko Food" (Rūdolfs),  "Dobeles dzirnavnieks", "Rāmkalni Nordeco", “Balticovo”, “Tukuma piens” (Baltais), “Rīgas piena kombināts” (Food Union), “Eipu” un 9 Zivrūpniecības nozares uzņēmumi:

 “Bradava”, “Verģi”, “Unda”, “Banga”, “Brīvais vilnis”, “Līcis 93”, “Sudrablīnis”, “Atlantika International”, “Royal Nordic”.

Izstādes darba laiki: 19.-22.02.2024: 10:00 - 18:00, 23.02.2024: 10:00 - 17:00. 

2

1

 

 

Pievienots 19/02/2024