Pārlekt uz galveno saturu

Latvijas kopstends bioloģiskajā izstādē “BioFach” Nirnbergā

Attēla autors: No AREI arhīva

Šodien durvis ver bioloģiskā izstāde “BioFach” Nirnbergā, Vācijā un tā norisināsies līdz 15.februārim.

Izstādē “BioFach” AREI organizētais Latvijas kopstends atrodas 4A hallē, salas veidolā 117 kvadrātmetru platībā, ieturēts pelēkos toņos ar jūras elementiem, stenda nr. 4A-521.

Kopstendā atrodas 9 dalībnieki: "Kārumu fabrika", "Cannelle Bakery", "Baltic Seaberry", "Dobeles dzirnavnieks", "LatEkoFood", "Rāmkalni Nordeco", "Milzu!", "Pharmeko Lettland", kā arī zivrūpniecības nozares pārstāvji no Zivrūpnieku savienības un uzņēmuma “Kaija”.

Izstādes galvenā tematika veltīta bioloģiskajai pārtikai un visam, kas ar to saistīts. Četru dienu laikā izstādes dalībnieki un apmeklētāji apmainīsies ar informāciju par jaunākajiem sasniegumiem bioloģiskās lauksaimniecības nozarē.

Izstāde ir tikšanās vieta visiem bioloģiskās nozares iesaistītajiem ķēdes dalībniekiem - gan reģionālā, gan starptautiskā mērogā. Cilvēki, kuriem ir kopīgas vērtības un kurus vieno centieni veidot ilgtspējīgāku nākotni. Un šo ceļu šeit var izjust ar visām maņām: atklājiet daudzveidīgu programmu un krāsainu piedāvājumu, kas aicina redzēt, dzirdēt, sajust, sajust, sajust garšu un garšu - telpa idejām, iedvesmai un baudai. Pieredzes un iespēju vieta: www.biofach.de

Izstādes darba laiki: 13.-15.02.2024: 9:00 - 18:00, 16.02.2024: 09:00 - 17:00.

 

https://www.facebook.com/AREIizstades

https://www.facebook.com/AREILatvija

 

1

2

3

4

5

 

 

Pievienots 13/02/2024