Pārlekt uz galveno saturu

Šķirnes, kas efektīvi izmanto slāpekli ražas veidošanai – ko varam mācīties?

Attēla autors: No AREI arhīva

21. decembrī Priekuļos seminārā praktiķiem pētnieki skaidroja jaunākās atziņas par slāpekļa izmantošanu augu ražas veidošanai. Praktiķi – lauksaimniecības darbu veicēji novērtēja kartupeļu šķirnes, noskaidrojot to slāpekļa izmantošanas efektivitāti, agronomiskās un kulinārās īpašības.

 

FLPP projekts “Kartupeļu selekcija zema ieguldījuma un bioloģiskās lauksaimniecības sistēmām: slāpekļa izmantošanas efektivitāte un kartupeļu proteīna kvalitātes aspekti” (lzp - 2019/1 - 0371)

1

2

3

4

5

Pievienots 28/12/2023