Pārlekt uz galveno saturu

Latvijas zivju nozares uzņēmumi rāda savus sasniegumus pasaules lielākajā zivju un jūras velšu nozares izstādē "Seafood Expo Global 2023" Barselonā

Attēla autors: No AREI arhīva

Latvijas zivju nozares uzņēmumi rāda savus sasniegumus pasaules lielākajā zivju un jūras velšu nozares izstādē "Seafood Expo Global 2023" Barselonā Agroresursu un ekonomikas institūta organizētajā stendā!
Izstāde ir kā vienas pieturas aģentūra, lai gan atrastu, gan piedāvātu patērētājiem jaunu ēšanas pieredzi, nodrošinātu labāku kvalitāti un lielāku dažādību, pagarinātu uzglabāšanas laiku un reaģētu uz mainīgajām tirgus prasībām pēc ilgtspējīgākiem, veselīgākiem, lietošanai gatavākiem produktiem.

Latvijas paviljonam īpašu nozīmību piešķir zemkopības ministra Didža Šmita, Latvijas Republikas vēstnieka Spānijā Māra Klišāna, zemkopības ministrijas valsts sekretāra Raivja Kronberga un Latvijas goda konsula Barselonā Rikardo Tobaras vizīte. Augstās amatpersonas izteica pateicību uzņēmējiem par spēju nepārtraukti mainīties un pielāgoties tirgus prasībām, pastāvīgi būt priekšā konkurentiem un veidot Latvijas kā pozitīvas pārtikas ražotājas tēlu pasaulē. Vizītes noslēgumā amatpersonas uzņēmējiem novēlēja veiksmi izstādē, plašu redzējumu un apņēmību meklējot jaunus tirgus un klientus.

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Pievienots 28/04/2023