Pārlekt uz galveno saturu

Aicinām apmeklēt Baltic Studies Centre organizēto konferenci - “Latvija ceļā uz ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un patēriņu”

Attēla autors: No AREI arhīva

2021. gada 11. jūnijā aicinām pievienoties tiešsaistes starpdisciplinārajai konferencei “Latvija ceļā uz ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un patēriņu”.

Konferencē ar referātu “Bioloģiskā pārtika tiešās pirkšanas pulciņos: pieprasītākie produkti 2020.gadā” piedalīsies arī Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) pētniece Maija Ušča, kas tapis pēcdoktorantūras pētījuma "Bioloģiskā lauksaimniecība un jauni pārtikas iegādes paradumi - ilgtspējīgas un elastīgas pārtikas sistēmas virzītājspēks” (OrgFood), (1.1.1.2/VIAA/4/20/682) ietvaros.

Konferenci “Latvija ceļā uz ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un patēriņu” organizē zinātniskais institūts Baltic Studies Centre. Tajā ar referātiem piedalīsies Latvijas pētnieki gan no pašmāju, gan ārvalstu augstskolām un zinātniskajiem institūtiem, kas pārstāv tādas zinātņu nozares kā socioloģija, ekonomika, uztura zinātne, dizains u.c. Konferencē kā klausītāji aicināti piedalīties visi interesenti, aizpildot reģistrācijas anketu līdz 10. jūnijam. 

Reģistrācijas saite: https://rb.gy/jtrhm9

Sīkāka informācija par konferenci, kā arī tās programma pieejama vietnē http://www.bscresearch.lv/lv/blog/bsc-aicina-uz-starpdisciplinaru-zinatnisku-konferenci-latvija-cela-uz-ilgtspejigu-partikas-razosanu-un-paterinu

sinfo
Pievienots 27/05/2021