Pārlekt uz galveno saturu

Aicinām uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālajā kopstendā izstādē „Gulfood 2020”

Attēla autors: Gulfood ml

Aicinām pieteikties pārtikas uzņēmumus dalībai 2020.gada starptautiskajā izstādē Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), “Gulfood 2020”, kas notiks Dubaijā nākamā gadā no 16.-20.februārim. AREI starptautisko pārtikas izstāžu kopstendu projekts piedāvā iespēju Latvijas pārtikas uzņēmumiem strādāt Latvijas nacionālajā kopstendā, kas atradīsies galvenajā Sheikh SAED hallē blakus lielvalstu kopstendiem (Čīli, Ameriku, Brazīliju, Lielbritāniju, Indiju, Japānu, u.tml.).

Uzņēmumam ir iespēja pieteikties uz minimālo platību 8,5 m2 apmērā aprīkotā nacionālajā kopstendā. Provizoriskās izmaksas ņemtas pēc pagājušās izstādes viena kvadrātmetra neaprīkotas platības maksas, kura bija 558 EUR (+ PVN 21%).  Papildus obligātā maksa ir dalībnieka reģistrācija, ieraksts Internetkatalogā un apdrošināšana, kas kopā izmaksāja 763 EUR katram dalībniekam.

 Ja vēlaties pietiekties uz vietu stendā, lūdzu atsūtīt iesniegumu par dalību izstādē. Parakstītu, ieskanētu iesniegumu sūtiet Andrai Ūdrei (andra.udre[at]arei.lv) līdz š.g. 24.maijam.

Katram izstādes dalībniekam tiek nodrošināts kopīgs un vienots, pilnībā aprīkots stends- dizains, būve, uzņēmuma produkcijas paraugu vitrīna, 1 info lete, 1 bāra krēsls, apspriežu galds ar 4 krēsliem, atkritumu tvertne, grīdas segums, koplietojama virtuve ar noliktavu, stenda tīrīšana, elektrības pieslēgums, uzņēmuma nosaukuma logo uz sienas un letes, kā arī ekspozīcijas produktu transports uz izstādi.

Izstāde “Gulfood” ir viena no pasaules vērienīgākajām pārtikas ražotāju izstādēm, nākamgad tā notiks jau 25.reizi un to ik gadus apmeklē, vairāk kā 97 tūkstoši nozares profesionāļi. Sīkāku informāciju par izstādi iespējams saņemt izstāžu rīkotājsabiedrības mājas lapā: www.gulfood.com.

Pievienots 09/04/2019