Pakalpojumi
Nosakāmais rādītājs |
Metode |
Cena EUR, bez PVN |
Mitrums # (Graudaugi un graudaugu produkti) |
LVS EN ISO 712-1:2024 |
5.75 |
Mitrums (Pākšaugi) |
ISO 24557:2009 |
5,75 |
Mitrums (Eļļas augu sēklas) |
LVS EN ISO 665:2020 |
5,75 |
Slāpeklis, koproteīns *# (Graudaugi un pākšaugi) |
LVS EN ISO 20483:2014 |
14.00 |
Koptauki * (Dzīvnieku barība) |
ISO 6492:1999 |
9.79 |
Eļļas saturs (Eļļas augu sēklas) |
LVS EN ISO 659:2009 |
9,79 |
Ciete * |
LVS EN ISO 10520:2001 |
7.50 |
Koppelni * (Graudaugi, pākšaugi un to pārstrādes produkti) |
LVS EN ISO 2171:2023 |
6.40 |
Fosfors (P) * (Augu zaļmasa) |
ISO 6491:1998 |
8.98 |
Kālijs (K) * (Augu zaļmasa) |
LVS EN ISO 6869:2002 |
8.41 |
Kalcijs (Ca) * (Augu zaļmasa) |
GOST 26570-95 |
7.82 |
Magnijs (Mg) *(Augu zaļmasa) |
GOST 26570-96 |
8.88 |
β-glikāns * (Graudaugi un to pārstrādes produkti) |
ICC Standard Method No. 168 |
14.78 |
Kokšķiedra * (Lauksaimniecības pārtikas produkti) |
ISO 5498:1981 |
10.95 |
ADF * (Dzīvnieku barība) |
LVS EN ISO 13906:2008 |
12.54 |
NDF * (Dzīvnieku barība) |
LVS EN ISO 16472:2006 |
12.69 |
Kopējais slāpeklis (N) (Augu zaļmasa) |
Elementanalīze (Sausās sadedzināšanas metode) |
6.45 |
Kopējais Ogleklis (C) (augu zaļmasa) |
Elementanalīze (Sausās sadedzināšanas metode) |
6.45 |
Kopējais organsikais ogleklis (TOC) (augu zaļmasa) |
Elementanalīze (Sausās sadedzināšanas metode |
9.16 |
Kopējais neorganiskais ogleklis (TIC) (augu zaļmasa) |
Aprēķins |
2.00 |
C/N attiecība (augu zaļmasa) |
Aprēķins |
2.00 |
Kopējais Ogleklis (C) + Kopējais Slēpeklis (N) (augu zaļmasa) |
Iepriekš sarakstā noteiktās metodes |
6.45 |
Krišanas skaitlis *# (Graudaugiem un to miltiem) |
LVS EN ISO 3093:2011L |
8.25 |
Tilpummasa # (Graudaugi) |
LVS EN ISO 7971-3:2019 |
5.44 |
Piemaisījumi (par 1 rādītāju) (Graudaugi) |
LVS 271:2000 |
4.07 |
Dīgtspēja (Graudaugi un sēklas) |
ISTA not.1999.g. ar izm. 2001.g. |
3.10 |
1000 graudu masa (Graudaugi un pākšaugi) |
LVS EN ISO 520:2011 |
4.66 |
Plēkšņainība |
MK noteikumi Nr.518 |
6.07 |
Peroksīda skaitlis |
AOAC 965.33 |
9.11 |
Ureāzes aktivitāte (Sojas pupiņas un to produkti) |
ISO 5506:2018 |
9.62 |
Kopējie fenoli (Graudaugi) |
Pēc Demian-Dormen metodes et.al., 2004 |
11.24 |
Augu paraugu sagatavošana |
3.31 |
|
Infratec NOVA |
Ekspress metode (NIR) |
5.13 |
|
||
Augsnes analīzes |
||
Reakcija (pH)# |
LVS EN ISO 10390:2022 |
5.71 |
Organiskās vielas |
2022. gada 4. janvāra ZM kārtība Nr. 1 (5. pielikums 1.metode) |
7.18 |
Kustīgais fosfors (P2O5) |
Ēgnera-Rīma metode (2022. gada 4. janvāra ZM kārtība Nr.1 (5. pielikums 3.metode)) |
6.57 |
Kustīgais kālijs (K2O) |
Ēgnera-Rīma metode (2022. gada 4. janvāra ZM kārtība Nr.1 (5. pielikums 3.metode)) |
5.93 |
Apmaiņas kalcijs (Ca) |
GOST 26487-85 |
6.31 |
Apmaiņas magnijs (Mg) |
Fotometriska noteikšana 1M KCl ekstraktā |
6.25 |
Ūdenī šķīstošais Nātrijs (Na) |
2022. gada 4. janvāra ZM kārtība Nr.1 (5. pielikums 13. metode) |
5.43 |
Kopējais slāpeklis (N) * |
LVS EN ISO 11261:2002L |
11.02 |
Mitrums |
LVS ISO 11465:2006 |
5.02 |
Elpošanas intensitāte |
Microbiological Methods, 2005 |
10.98 |
Dehidrogenāze |
Хазиев,2005; Kaimi et al.,2007 |
15.50 |
Amonija slāpeklis (NH4-N) |
GOST 26489-85 |
9.12 |
Kustīgais sērs (SO4-S) |
2022. gada 4. janvāra ZM kārtība Nr.1 (5.pielikums 6. mtode) |
7.28 |
Nitrātu slāpeklkis (NO3-N) |
GOST 26488-85 |
12.76 |
Kopējais Ogleklis (C) |
LVS ISO 10694:2006 L
|
6.36 |
Kopējais organiskais ogleklis (TOC) |
LVS ISO 10694:2006 L (sausā sadedzināšana) |
8.63 |
Kopējais slāpeklis (N)* |
LVS ISO 13878:1998
|
6.36 |
Kopējais Ogleklis (C) + Kopējis Slāpeklis (N) |
Iepriekš sarakstā noteiktās metodes |
6.36 |
Kopējais neorganiskais oglekilis (TIC) |
Aprēķins |
2.00 |
C/N attiecība |
Aprēķins |
2 |
Pamatanalīze (Organiskās vielas, pH, K2O, P2O5) |
Iepriekš sarakstā noteiktās metodes |
14.43 |
Pamatanalīze + papildus elementi (Organiskās vielas, pH, K2O, P2O5 + Na, Ca, S, Mg) |
Iepriekš sarakstā noteiktās metodes |
26.00 |
# akreditēta metode
* cena bez mitruma
Cenas apstiprinātas ar 11.12.2024 rīkojumu Nr. Nr.R/1.2-7-89A