Pārlekt uz galveno saturu

Pakalpojumi

Nosakāmais rādītājs

Metode

Cena EUR, bez PVN

Graudu un augu analīzes

Mitrums graudaugiem #

LVS EN ISO 712:2009

5,75

Mitruma saturs analīžu veikšanai

Ekspress metode Infratec Nova

2,00

Slāpeklis, koproteīns *#

LVS EN ISO 20483:2014

14,00

Koptauki *

ISO 6492:1999

9.79

Ciete *

LVS EN ISO 10520:2001

7.5

Koppelni *

LVS EN ISO 2171:2010

6.4

Fosfors (P) *

ISO 6491:1998

8.98

Kālijs (K) *

LVS EN ISO 6869:2002

8.41

Kalcijs (Ca) *

GOST 26570-95

7.82

Magnijs (Mg) *

GOST 26570-96

8.88

β-glikāns *

AOAC metode 995.16; ICC Standard Method No. 168

14.78

Kokšķiedra *

ISO 5498:1981

10.95

ADF *

LVS EN ISO 13906:2008

12.54

NDF *

LVS EN ISO 16472:2006

12.69

Kopējais slāpeklis (N) – augu zaļā masa

Modificēta Dimā (Dumas) metode, elementu analizators Flashsmart NC soil

6.45

Kopējais Ogleklis (C) -  augu zaļā masa

Modificēta Dimā (Dumas) metode, elementu analizators Flashsmart NC soil

6.45

Kopējais organsikais ogleklis (TOC) - augu zaļā masa

Modificēta Dimā (Dumas) metode, elementu analizators Flashsmart NC soil

9.16

Kopējais neorganiskais ogleklis (TIC) - augu zaļā masa

Aprēķins no kopējā oglekļa atņemot kopējo organisko ogleki

2.00

Kopējais Ogleklis (C) + Kopējais Slēpeklis (N) - augu zaļā masa

Iepriekš sarakstā noteiktās metodes

6.45

Krišanas skaitlis *#

LVS EN ISO 3093:2011L

8.25

Tilpummasa #

LVS EN ISO 7971-3:2019

5.44

Piemaisījumi (par 1 rādītāju)

LVS 271:2000

4.07

Dīgtspēja

ISTA not.1999.g. ar izm. 2001.g.

3.1

1000 graudu masa

LVS EN ISO 520:2011

4.66

Plēkšņainība

MK noteikumi Nr.518

6.07

Peroksīda skaitlis

AOAC 965.33

9.11

Ureāzes aktivitāte

ISO 5506:1988

9.62

Kopējie fenoli

Pēc Demian-Dormen metodes et.al., 2004

11.24

Augu paraugu sagatavošana

3,31

Infratec NOVA

Ekspress metode

5,13

  • Kviešiem: mitrums, proteīns, ciete, lipeklis, Zeleny indekss, tilpummasa
  • Miežiem: mitrums, proteīns, ciete, tilpummasa, β – glikāns
  • Auzām: mitrums, proteīns, tilpummasa, β – glikāns, tauki, ciete
  • Rudziem:mitrums, proteīns, ciete, tilpummasa

Augsnes analīzes

Reakcija (pH)#

LVS EN ISO 10390:2006

5.71

Organiskās vielas

ZM 2022. gada 4. janvāra kārtība Nr.1

7.18

Kustīgais fosfors (P2O5)

Ēgnera-Rīma metode (ZM 2022. gada 4. janvāra kārtība Nr.1)

6.57

Kustīgais kālijs (K2O)

Ēgnera-Rīma metode (ZM 2022. gada 4. janvāra kārtība Nr.1)

5.93

Apmaiņas kalcijs (Ca)

GOST 26487-85

6.31

Apmaiņas magnijs (Mg)

ZM 2014. gada 29. augusta kārtība Nr.21

6.25

Nātrijs (Na)

ZM 2022. gada 4. janvāra kārtība Nr.1

5.43

Kopējais slāpeklis (N) *

LVS EN ISO 11261:2002

11.02

Mitrums

LVS EN ISO 11465:2006

5.02

Elpošanas intensitāte 

Microbiological Methods, 2005

10.98

Dehidrogenāze

Хазиев,2005; Kaimi et al.,2007

15.50

Amonija slāpeklis (NH4-N)

GOST 26489-85

9.12

Kustīgais sērs (SO4-S)

ZM 2022. gada 4. janvāra kārtība Nr.1

7.28

Nitrātu slāpeklis (NO3-N)

GOST 26488-85

12.76

Kopējais Ogleklis (C)

LVS ISO 10694:2006 L

(sausā sadedzināšana)

6.36

Kopējais organiskais ogleklis (TOC)

LVS ISO 10694:2006 L

(sausā sadedzināšana)

8.63

Kopējais slāpeklis (N)*

LVS ISO 13878:1998

(Sausā degšana)

6.36

Kopējais Ogleklis (C) + Kopējis Slāpeklis (N)

Iepriekš sarakstā noteiktās metodes

6.36

Kopējais neorganiskais oglekilis (TIC)

Aprēķins no Kopējā Oglekļa atņemot kopējo organisko ogleki

2.00

Pamatanalīze (Organiskās vielas, pH, K2O, P2O5)

Iepriekš sarakstā noteiktās metodes

14,43

Pamatanalīze + papildus elementi (Na, Ca, S, Mg)

Iepriekš sarakstā noteiktās metodes

26,00

       

 

# akreditēta metode

* cena bez mitruma

 

Cenas apstiprinātas ar 02.04.2024 rīkojumu Nr. Nr.R/1.2-7-37A