Pārlekt uz galveno saturu

Izveidota DIVERSICROP projekta mājas lapa

Attēla autors: No AREI arhīva

Aktīvi rosās COST akcijas projekta DIVERSICROP dalībnieki.  Kopš februārī notikušās vadības komitejas un darba grupu sanāksmes Budapeštā, kur (klātienē un attālināti) piedalījās 19 valstu pārstāvji, ir izveidota projekta mājas lapa (https://diversicrop.eu/), ir iznācis otrais informatīvais ziņojums (https://diversicrop.eu/category/newsletters/), norit sekciju ietvaros plānoto aktivitāšu īstenošana.

Jau nokomplektēta starpvalstu jauno zinātnieku grupa kvalifikācijas celšanai un pieredzes apmaiņai par datu karēšanu un vizualizāciju. Mācības notiks Belgradas universitātē maija vidū, šoreiz- bez Latvijas pārstāvjiem, jo neviens pretendents uz konkursu iekļaušanai mācību grupā nepieteicās. 

Nākošā iespēja ir pieteikties uz  kādu no īstermiņa vizītēm ar mērķi apgūt kādu jaunu tehnoloģiju vai metodi. Interesentam pašam jāatrod institūts, kas attiecīgo programmu  vai metodi pārvalda un jāuzraksta iesniegums. Vairāk par šo Diversicrop finansēto  iespēju var uzzināt infolapā, kas atrodas arī projekta mājas lapā. Interesentiem no Latvijas par savu vēlmi iepriekš konsultēties ar projekta Diversicrop vadītāju Latvijā Līviju Zariņu.

cost

ekrans

diversicrop

Pievienots 19/04/2024