Pārlekt uz galveno saturu

Māksla Zinātnei kalendāra atvēršanas un izstādes atvēršanas svētki 30.11.2023.

Attēla autors: No AREI arhīva

1

30.novembrī sniegotā un ļoti siltā gaisotnē noritēja ikgadējie Māksla Zinātnei kalendāra atvēršanas un izstādes atvēršanas svētki, kurā atklājām izstādi projekta "Māksla zinātnei" ietvaros ar 2023.gadā tapušajiem darbiem, ieraudzījām jauno AREI mākslas kalendāru 2024.gadam, kā arī ieskandinājām pirmo Adventi kopā ar grupu The Pictures!
Sadarbība institūtam ar māksliniecēm ilgst jau kopš 2020.gada. Tā ir izveidojusies par savstarpēju draudzību un burvīgu vērtību apmaiņu. Ekspozīcija tiek mainīta reizi gadā un AREI apmeklētājiem tiek dota iespēja iegrimt dabas un mākslas savienības redzējumā.
Visi darbi, kas izlikti apskatei, ir iegādājami, par cenām jautājot AREI projektu vadītājai Andra Ūdre - 29441332 vai rakstot andra.udre@arei.lv.
Jau šodien tika iegādāti vairāki darbi atklāšanas laikā, par ko esam ļoti priecīgi, kā arī tapa idejas citām sadarbības iespējām, kas māksliniecēm paver vēl plašākus izpausmes veidu laukus.
MĀKSLA ZINĀTNEI projekta tapšanā piedalās Latvijā un citur pasaulē pazīstamās mākslinieces – Agnese Vaļiniece Tekstils Dizains Mode, Dita Lūse, Ineta Freidenfelde Art, Evija Freidenfelde Artist, Maija Graudiņa ART, Margita Jumīte, Ilze Preisa Paintings, Gita Smite, Tatjana Jegorova.
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5

6

7

8

 

10

 

Pievienots 04/12/2023