Pārlekt uz galveno saturu

ERAF projekts Nr. 1.1.1.4./17/I/003 “LLU un tās pārraudzībā esošo zinātnisko institūciju pētniecības, attīstības infrastruktūras un institucionālās kapacitātes stiprināšana”

Attēla autors: No AREI arhīva

Agroresursu un ekonomikas institūtā (AREI) turpinās Eiropas Savienības fonda projekta “LLU un tās pārraudzībā esošo zinātnisko institūciju pētniecības, attīstības infrastruktūras un institucionālās kapacitātes stiprināšana” Nr. 1.1.1.4./17/I/003 ieviešana.

2019. gada 2. ceturksnī projekta ietvaros ir noslēdzies Atklāts konkurss ”Agroresursu un ekonomikas institūta Stendes pētniecības centra siltumnīcas pārbūve”, iepirkuma ID AREI-2019/5 un 2019. gada 10. jūnijā ir noslēgts būvdarbu līgums un ir uzsākti būvdarbi. 

Pašreiz projekta ietvaros norisinās izvērtēšanas process Priekuļu pētniecības centra Laboratorijas ēkas atjaunošanas būvdarbiem un ir izsludināts iepirkums Būvdarbi Agroresursu un ekonomikas institūta Ekonomikas pētniecības centra ēkas telpu vienkāršotai atjaunošanai, kura ietvaros paredzēts atjaunot telpas Tehnoloģiju pārneses centra vajadzībām.
Turpinās darbs pie dokumentācijas sagatavošanas iekārtu un aprīkojuma iegādēm, kuras ir plānotas iegādāties 2019. gada 3. un 4. ceturksnī.
 

llu

Pievienots 20/08/2019