Pārlekt uz galveno saturu

Ilgtspējīgas pārtikas ražošanas sistēmas un to radītās iespējas konkurētspējīgas pārtikas ražošanai Latvijas uzņēmumos

Projekta līmenis
Nacionālie, Valsts budžeta atbalstītie
Programma vai projekta veids
ZM atbalstītie un deleģētie projekti
Projekta īstenošanas laiks
01.06.2023.- 15.11.2023.
Projekta mērķis
Veicot ilgtspējīgu pārtikas ražošanas sistēmu un to radīto iespēju apzināšanu un analīzi veicināt ilgtspējīgas un konkurētspējīgas pārtikas ražošanu Latvijas uzņēmumos.
Projekta kontaktpersona

Ingūna Gulbe

Latvijas pārtikas nozarei un tās uzņēmumiem pētījumā apkopoto datu un informācijas, ka arī
secinājumu un priekšlikumu pieejamība ļaus:
- saņemt vispusīgu un pamatotu informāciju savu uzņēmumu ilgtspējīgas pārtikas ražošanas
procesu turpmākās attīstības plānošanā, kā arī jaunu tirgus iespēju apzināšanā,
- sekmēt jaunu noieta tirgu apzināšanu Latvijā ražotajiem pārtikas produktiem, kas ražoti
ilgtspējīgas pārtikas sistēmas ietvaros,
- veicināt ilgtspējīgi saražoto pārtikas produktu patēriņa pieaugumu un produkcijas noieta
paplašināšanos ES un citu valstu patērētāju vidū.

Publicēts: 26/06/2023