Skip to main content

Turpinās pieteikšanās dalībai kopstendos izstādēs „Riga Food 2020”, “Anuga 2021”un “Gulfood 2021”

Image author: No AREI arhīva

Atgādinām, ka turpinās Latvijas pārtikas uzņēmumu pieteikumu iesniegšana dalībai Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) organizētajos nacionālajos kopstendos izstādēs “Riga food 2020” (Rīga), “Anuga 2021” (Ķelne, Vācija) un “Gulfood 2021” (Dubaija, AAE).

Pieteikuma iesniegšanas termiņš dalībai izstādē “Riga food 2020” ir 1.jūnijs. Savukārt dalībai izstādēs “Anuga 2021” un “Gulfood 2021” – 1.jūlijs.

Katram kopstenda dalībniekam tiek nodrošināts kopīgs un vienots, pilnībā aprīkots stends, kas ietver stenda būvi, dalībnieka produkcijas paraugu vitrīnu, info leti ar bāra krēslu, apspriežu galdu ar 4 krēsliem, atkritumu tvertni, elektrības pieslēgumus, bukletu turētāju, uzņēmuma logo izvietošanu stendā, kā arī  visiem dalībniekiem kopēju slēgto zonu- aprīkotu virtuvi ar produkcijas noliktavu. Ārzemju izstāžu gadījumā bez maksas tiek nodrošināta arī dalībnieka ekspozīcijas produktu transportēšana līdz izstādes vietai.

Pēc izstādes dalībnieks var pretendēt uz līdzfinansējumu līdz 20% no iepriekš apmaksātās neaprīkotas ekspozīcijas platības maksas.

Dalībniekam jarēķinās ar izstādes organizatoru noteikto izmaksu kompensēšanu AREI, kas ir neaprīkotās platības maksa, reģistrācijas maksa. Gulfood gadījumā - maksu par obligāto apdrošināšanu un ierakstu internetkatalogā.

Vairāk par izmaksām, līdzfinansējuma saņemšanas nosacījumiem, iesniedzamajiem dokumentiem, dalības pieteikuma aizpildīšanu, AREI organizēto Nacionālo kopstendu izstādēm skatīt Nacionālo kopstendu projekta info vietnē - https://lvpartikasrazotajukopstendi.jimdofree.com/

Iesniedzamie dokumenti jāsūta elektroniski, t.i. elektroniski parakstīti vai ieskanēti un parakstīti, adresējot Dainai Saktiņai (daina.saktina@arei.lv). Oriģināli jāsūta pa pastu uz adresi Rīgā, Struktoru ielā 14, LV-1039.

 

 

Papildu informācijai:

Daina Saktiņa

AREI Nacionālo kopstendu projekts  

E-pasts: daina.saktina@arei.lv

Submitted on: 28/05/2020