Pārlekt uz galveno saturu

Agroresursu un ekonomikas institūta dalība izstādē „Uzņēmēju dienas 2017”

Attēla autors: No AREI arhīva

28. aprīlī Agroresursu un ekonomikas institūts piedalījās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras organizētajā izstādē "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2017", kas norisinājās Zemgales Olimpiskajā centrā.

"Uzņēmēju dienas Zemgalē" ir kļuvušas par ikgadēju un gaidītu pasākumu, pulcējot ar katru reizi arvien lielāku dalībnieku un apmeklētāju skaitu. Šogad izstādē piedalījās vairāk nekā 200 dalībnieki, kuri iepazīstināja klātesošos ar savu produkciju un pakalpojumu klāstu, lai iepriecinātu aptuveni 10 000 apmeklētāju no visas Zemgales. 

Interesantākie un tautsaimniecībā nozīmīgākie pētījumu rezultāti bija pieejami speciālā Zinātnieku stendā. Par katru stenda eksponātu iztaujāja un pasākuma apmeklētājus ieinteresēja TV3 seja Juris Šteinbergs. Agroresursu un ekonomikas institūta Priekuļu pētniecības centrs stendā  piedalījās ar informāciju par kartupeļiem, prezentējot daudzveidīgas kartupeļu izmantošanas iespējas. Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehniskās fakultātes ietvaros pētījumu par pelnu izmantošanas tehnoloģijām demonstrēja maģistratūras students Oskars Karps no  Agroresursu un ekonomikas institūta Stendes pētniecības centra.

Pievienots 13/05/2017